Justfunparty duo

JUSTFUNPARTY DUO

Perfekta bandet för ditt bröllop, företagsfest, konferens, krog, privatfest, festival.

Just Fun Party duo är ett hett partyband från skåne, som garanterat gör er fest till succé!  JustFunParty bokar ni som vill ha kvalité och en lyckad fest.

Vi spelar allt från nya och gamla dansbandshits till de härliga hitsen från sjuttio, åttio, nittiotalet till nutidens hits!

 

Boka trubadur eller en duo för ditt bröllop, företagsfest, konferens, restaurangen, er privata fest eller annan tillställning.

Med en stor repetoar och många gig i bagaget får ni höra de sköna låtarna från 60 70 80 talet ända fram till dagens hits om så önskas!

 

Vi i Justfunparty hjälper mer än gärna till med snapsvisor, allsång, middagsunderhållning och även musikquiz. Kontakta oss redan idag och diskutera era önskemål och krav med oss så skräddarsyr vi rätt upplägg låtar alternativ och pris för just er.

Ni blir garanterat nöjda!

MINGELMUSIK

BAKGRUNDSMUSIK

MUSIKQUIZ

BRÖLLOPSFEST

FÖDELSDAGSFEST

FIRMAFEST


NÖJDA KUNDER

Spelade på min pappas 50 års fest! Mycket trevligt och BRA! Bra kontakt från bandet när man kontaktade de. Bra anpassad musik till önskemålen! Så trevligt och mycket duktigt band!

Mycket trevligt bemötande och musiken var varierad och mycket uppskattad av alla gäster. Stort tack för i år, ses igen nästa år!

Professionellt och rutinerat band med bred repertoar. Håller du ett bröllop (el. annan större fest) där ni behöver några ni kan lita på är detta bandet för er.

Bra musikblandning. Fick full fart på dansen. Trevliga att ha att göra med.

Vi va supernöjda med bandet, fick verkligen upp våra gäster till dansgolvet och mixen av låtar passade verkligen från den yngsta till den lite äldre folkskaran på bröllopet, suveränt!! Rekommendera varmt detta band! Trevligt bemötande ! Tusen tack för att ni gjorde vår bröllopsfest oförglömlig !!